• CS consulting

    skupaj ustvarjamo rešitve

Ustvarjanje rešitev

CS Consulting je finančno svetovalno podjetje, ki strankam pomaga pri različnih finančnih storitvah, kot so vrednotenja, prestrukturiranja, transakcije in druge storitve podjetniškega financiranja. Smo nišni ponudnik družbeno odgovornih finančnih storitev. Naš cilj je, da strankam pomagamo pri rasti njihovih podjetij v dolgoročne, odgovorne korporacije z vrednotami za boljši jutri.

Podjetniško financiranje

Drugačen pogled za večji potencial
Podjetniško financiranje, prilagojeno potrebam stranke, za optimizacijo, nadgradnjo ali začetek poslovanja. Različne vrste finančne podpore za vaše podjetje, kot so primerjalne analize, poslovni načrti, strokovna mnenja itd.

PRESTRUKTURIRANJE

Sprememba je nujna
Specializirani smo za sodno in izvensodno finančno prestrukturiranje. Naša glavna področja prestrukturiranja so postopki prisilne poravnave in izvensodno finančno prestrukturiranje, kar vključuje pogovore z vsemi deležniki, vključno z bankami, lastniki in vodstvom.

VREDNOTENJA

Vrednost v času
Vrednotenja za vse namene, kot so računovodsko poročanje, nakup in prodaja podjetja, združitve in prevzemi, iztisnitev manjšinskih delničarjev, za davčne namene ali razumevanje vrednosti.

NEODVISNI PREGLEDI POSLOVANJA

Podpora skozi celoten postopek
Neodvisni pregledi poslovanja, ki podajajo neodvisno mnenje o poslovni uspešnosti podjetja v prihodnosti, osredotočeno na prihodnje denarne tokove (kratkoročne in dolgoročne), industrijo in tržišče z izračuni za različne scenarije prestrukturiranja.

SKRBNI PREGLED

Vidimo podrobnosti
Naše dejavnosti v okviru skrbnega pregleda so osredotočene na potrebe naših strank, ne glede na to, ali prodajajo ali kupujejo. Za vas poiščemo potencial podjetja na način, ki izboljša vaše poslovanje.

POSLOVNO IN VODSTVENO SVETOVANJE

Upravljanje sprememb
Specializirani smo za prepoznavanje in izvajanje operativnih in strateških poslovnih rešitev, izvedbo upravljanja sprememb in s tem povečanje vrednosti podjetja.

Stopite v stik z nami in nam sporočite več informacij o vašem projektu!

Naše stranke

Če želite doseči rast svojega podjetja in ga dvigniti na višjo raven z novimi rešitvami, potem je CS Consulting pravi partner za vas.

 

Naše stranke o nas

Leta 2015 smo s pomočjo podjetja CS Consulting uspešno prestrukturirali svoje finančne dolgove. Med postopkom so objektivno predstavili interese upnikov in podjetja ter nenehno iskali najboljšo rešitev za vse deležnike. Nedvomno je ekipa podjetja CSC profesionalna, vredna zaupanja in odzivna.

Miha ŽerkoPredsednik skupine SRC

Z družbo CS Consulting smo začeli sodelovati preteklo leto. Odlična ekipa, ki se poglobi v samo vsebino in ne postavlja v ospredje samo številk. Niso samo številke pomembne, temveč je vsebina tista, ki narekuje dolgoročno uspešno delovanje družbe. Hvala za izkazano zaupanje v našo zgodbo. Želim si, da tudi v prihodnje sodelujemo na večjih projektih.

Franci PliberšekPredsednik skupine MIK Celje
2016 © Copyright - CS Consulting