Vrednote

Naš cilj je, da strankam pomagamo pri rasti njihovih podjetij v dolgoročne, odgovorne korporacije z vrednotami za boljši jutri.

 • Profesionalnost

  Za nas profesionalno vedenje predstavlja naš odnos do dela, pri katerem spoštujemo svoje stranke in sodelavce, smo specializirani in imamo ustrezno znanje in spretnosti, varujemo zaupne informacije, odgovorno delamo ter skrbimo za samouravnavanje in profesionalno podobo, ki izraža naštete vrednote.

 • Integriteta

  Verjamemo, da integriteta pomeni spoštovati ljudi in biti to, kar si – imeti močna prepričanja in verjeti v to, kar delaš. Zaradi tega smo boljši timski igralci in gradimo zaupanje.

 • Zaupanje

  Naš glavni cilj je vzpostaviti in ohranjati vljudnost in iskrenost do strank in sodelavcev ter postati zaupanja vredni svetovalci vsem, ki potrebujejo našo pomoč. To nam daje strast do dela.

 • Strast

   Za nas strast pomeni trdo delo, a z nasmehom na obrazu, ker uživamo v tem, kar počnemo in kjer to počnemo. Prizadevamo si za okolje, polno veselja in sreče, zato spodbujamo prijateljstvo in družinske vrednote.s.

 • Družina in prijatelji

  Verjamemo, da je skrivnost sreče v družini, prijateljih in okolju, v katerem delujemo. Prav zato se trudimo ohranjati ravnovesje med delom in prostim časom, krepimo prijateljske vezi in smo velika srečna družina.